Litt om butikken vår

Syklisten er en butikk som har oppstått på bakgrunn av Gary Turner sin spesielle interesse for sykkel og sykling. Etter å ha kjørt proff Motocross for Kawasaki i sine ungdomsdager i Perth Australia, kom Gary til Notodden hvor han jobbet som håndtverker i noen år, før ideen om en sykkelbutikk ble født.

Syklisten ble påbegynt i 1994, og etablert i 1995. Siden den tid har det vært reparert og solgt sykler i Heddalsveien 24. I den første tiden var butikken i enden av bygget, ut mot Heddalsveien - i de siste årene har vi holdt til litt lenger inne. Vi trengte større plass til sykler!

I 2013 ble butikken kjøpt av Henning Zetterstrøm Halvorsen, som etablerte Syklisen AS, en god start for en god fortsettelse.

Henning har lang fartstid i bransjen, med sin første jobb på Aspaas i Drammen i 1991. Siden den gang har han alltid vært i sykkelbutikk, med hovedansvar på verksted. I 1994/95 tok han på DBS/Øgland sitt Sykkelteknikerfag i Sandnes.

Hovedinteressen ligger på terrengsykling, den litt avanserte delen... men han har også lang erfaring fra tilpassing og skreddersøm av racersykkel.

Velkommen til Syklisten! 
Syklisten AS - Heddalsveien 24 - 3674 Notodden - Telefon: 35 01 21 70 - epost: henning@syklisten.no